fbpx

Skapa unika möjlighetermed unika Event!

Kundvård, personalvård, teambuilding och bara för att det ger så otroligt mycket att mötas utan för verksamhetens väggar. Event är vår favorit!

Event!I vår mening grädden på moset när det kommer till kommunikation, marknadsföring och framför allt – kundvård. Träffa dina kunder ”IRL” och prata på riktigt. Visa upp er från er allra bästa sida och ge era kunder det mervärde som gör att ni är det självklara valet när det är dags att för affär.

Event – Planering och Genomförande

Ett event kan se ut i princip hur som helst och vi på 3 Plan är med er hela vägen som projektledare.
Det perfekta eventet kan vara ett intimt öppet hus i era lokaler eller att ta den viktigaste kunderna med sig på helikoptertur och bergsklättring. Bara fantasin, och ibland budgeten, sätter gränserna… 

Planering av Event

Grunden för ett lyckat event, tillställning eller resa är planeringen och att jobba med rätt samarbetspartner och leverantörer. Eventplanering spretar lätt då man behöver ha många leverantörer, resebolag och hotell inblandade i samma event. Det tar vi hand om. Ni har en kontakt genom hela processen – oss. Vi planerar och bokar enligt önskemål och har täta uppföljningar för att stämma av utbud, menyer, budget och aktiviteter. 

Inbjudningar, utskick och anmälningar ingår i planeringen så allt ni behöver göra är att skriva gästlistan!
Genomförande av Event

Väl på tillställningen har ni viktigare saker för er än att ta hand om markarbetet. 3 plan finns på plats vid behov och tar hand om projektledningen. Vi ser till att alla dekorationer och material monteras och tar emot de leverantörer av exempelvis mat och teknik så att de snabbt kommer på rätt plats. Under eventet finns vi tillgängliga och till att serveringen funkar, att fotografen inte missar att fota eller filma någon viktig händelse och att disk och skräp hela tiden städas undan. 

Efter Event

Mycket ska göras även när väl Eventet är över. Givetvis ska allt städas och röjas. Material och teknik ska packas igen och leverantörer ska hämta mat, porslin och skyltmaterial

Tackkort skall kanske skickas eller bildmaterial redigeras. Inget lämnas åt slumpen så för både er och vår trygghet har vi alltid ett uppföljningsmöte innan vi avslutar ett Event så att inga lösa trådar finns kvar. 


Frågor och Funderingar?