fbpx


Välkommen till 3 Plan Konsult

Behöver du en hel byrå, en resurs eller bara lite hjälp?

Du har landat hos en kreativ byrå som hjälper företag att bygga sitt varumärke, kommunicera mer och bättre samt marknadsföra sig på rätt sätt och på rätt ställen. Man skulle kunna kalla 3 Plan en flexibel marknadsavdelning i externt format på konsultbasis! 

Branding for the inside and out!

3 Plan från början

Planering, Produktion och Presentation. Våra 3 P. 

3 Plan startades så sent som 2020 men erfarenheterna går 20 år bakåt i tiden. En bakgrund från sälj och marknad och senare utbildningar inom kommunikation, grafisk formgivning och digital marknadsföring tagit mig hit – till 3 Plan Konsult AB. 

3 Plan är en kreativ byrå med en vision att hjälpa företag stärka sitt varumärke, bygga långvariga relationer och visa upp sig från sin allra bästa sida. 

Jag själv heter Anne Werner. Jag är en kreativ nörd som älskar branding, internkommunikation och choklad. Färg och form ligger mig varmt om hjärtat och jag har extremt svårt att se att problem inte skulle kunna gå att lösa.  

Vi är med hela vägen!

3 Plan finns med hela vägen – från första inspirationsmötet till sista touchen på era inlägg på Sociala Medier. Vi kommer tillsammans fram till hur det ni vill säga når ut till så många som möjligt på bästa möjliga sätt. Vi ser till att ni får ett grafiskt passande uttryck och tonalitet i er kommunikation och att det finns en röd tråd i allt ni gör .  

Flexibel Marknadsavdelning

Ibland finns helt enkelt inte tid och möjlighet att driva planerna inhouse. Då stannar 3 Plan kvar hos er löpande och driver marknadsarbetet tillsammans med er. Så mycket eller lite ni behöver. Vi lämnar ingen förrän ni ber oss!

Våra 3 P

Det är mycket snack om ord på P hos oss – Planering, Produktion och Presentation är ledorden allt arbete utgår ifrån. Det finns såklart mycket mer vi jobbar med men dessa 3 är våra huvudspår. Ibland tar vi oss genom alla steg med en kund och ibland hoppar vi in och fokuserar på bara en del. Allt beror på hur ert utgångsläge ser ut. 

Let´s make a Plan for your Brand