fbpx

Sociala Medier – ett måste idag för att vara med i matchen

Sociala Medier – SOME

Till skillnad från många andra medier bygger sociala medierna just på att vara social – social interaktion och deltagande. Givetvis innehåller inlägg information, men den största fördelen med kanalerna är att företaget kan skapa en dialog med sina kunder. Ni som företag kan ställa frågor, få in synpunkter och kommentarer från era kunder – detta hjälper er att utvecklas utifrån deras önskemål. 3 Plan har olika lösningar för sociala medier – vi kan göra en marknadsplan specifikt för era sociala medier. Behöver ni hjälp kan vi vara med och starta upp nya kanaler och vi kan även driva era kanaler åt er om önskemål finns. 

Plan för Sociala Kanaler

Att marknadsföra sig och kommunicera på sociala medier kräver sin egen plan. Vi hjälper er att definiera vilka kanaler som är rätt för er samt hur, var och när ni ska synas. Tillsammans sätter vi upp en aktivitetskalender över året där ni tydligt kan se proaktivt när det är viktigt att synas mer och publicera fler inlägg. Vi tittar även på konkurrenters flöden och tar fram relevanta hashtags.

Startskott Sociala Kanaler

3 plan hjälper till att starta upp valda kanaler och tar fram grafiskt material som tex profilbild, mallar och story covers. Grundläggande utbildning i fotoredigering i telefon samt hjälp att ladda ner relevanta appar för produktion av inlägg. Genomgång av hur hashtags fungerar och varför de är så viktiga att använda. 

Flexibel Marknadsavdelning för  Sociala Kanaler

Vi hjälper er att administrera era kanaler löpande – så mycket eller lite ni önskar. Vi har flera olika paketlösningar för att helt kunna tillmötesgå era behov och önskemål om närvaro på era kanaler.

Produktion för Sociala Kanaler
3 Plan kan även hjälpa till med produktion för Sociala Kanaler om ni önskar ha helt unikt material producerat från grunden

Frågor om SOME och kanaler?