fbpx

För det som fortfarande faktiskt är snyggast tryckt på papper

Ett snyggt visitkort, en praktisk mapp eller en glossig broschyr – vissa saker gör sig ändå bäst tryckt! 

Trycksaker får gång efter annan höra att dom inte längre behövs och är överflödiga. Men icke – det finns fortfarande mängder med kommunikation som gör sig bäst i pappersform och vem vill inte ha en härlig inbjudan i ett snyggt kuvert?

Frågor och Funderingar?

Tryckt Material

Digitalt är fantastiskt men ibland finns ändå behovet av kommunikation tryckt på hederligt papper.  Kanske har ni en prislista som fortfarande är enklast att ha på papper i butiken? Snygga inbjudningar till ett event eller en broschyr att dela ut på en mässa.
3 Plan hjälper er att producera snyggt och kvalitativt material speciellt anpassat för era behov.

Litet till Stort

3 Plan hjälper till att ta fram och trycka oavsett storlek. Vi har flera olika samarbetspartners som kan trycka allt från små visitkort till stora mässväggar och flaggor. 

Formgivning

Självklart hjälper vi till med formgivning av era trycksaker. Vi har en del fasta priser för vardagstryck men hjälper gärna till även vid större projekt som produktbroschyrer och prislistor. 

Udda förfrågningar

Behöver du täcka en husvägg med ett budskap eller ha ha 500 flaggor att dela ut på en mässa? Vi älskar udda förfrågningar och tror fullt ut på att INGEN idé är dålig för att få det man vill ha sagt på print.  Hör av er så ska vi se vad vi kan hitta på!