fbpx
Ambassadörer för ert varumärke

Projekt vi jobbar med just nu

En dag i veckan, enbart på distans och vid behov!

3 Plan kan vara er samarbetspartner under längre tid eller så kommer vi in och stärker upp under en kortare period för ett Projekt eller Event. Oavsett får ni vår fulla uppmärksamhet och vi ser alltid till att inte ha för många projekt på gång samtidigt. Allt för att vi ska finnas till hands precis så mycket som ni behöver när ni behöver oss! 

Se till att synas och höras – På rätt ställe på rätt sätt

Några av våra pågående projekt!

Stärker upp och skapar Content

Nord Klimat och Energi jobbar med ventilation och inomhusklimat. 3 Plan kommer jobba med gänget framöver och hjälpa till med att skriva copy till web och kanaler samt producera content för sociala medier. 

Vårt jobb här är långsiktigt och vi kommer sakta med säkert bygga upp en genomtänkt och arbetat webbplats där kunderna kan hitta teknisk information. 

Nord Klimat och Energi är nystartat men har många års kunskaper och erfarenheter inhouse. Det ska vi hjälpa till att förvalta på bästa sätt så att nya kunder hittar till dem! 

Fokus online!

3 Plan hjälper detta härliga inredningsföretag med en helt ny webbplats där vi kommer få fram deras otroliga arbete med att göra våra hem vackra. 
Ny Grafisk profil kommer tydliggöra deras kommunikation på både hemsida och sociala kanaler. 

Löpande kommer vi hjälpa till med främst Springsigns Instagram men också kika på nya utvecklingsområden för att bredda närvaron online. 

Ny hemsida!

Det var dags att visa världen vad APK Entreprenad kan göra med dina drömprojekt!

Vi bygger en helt ny hemsida där APK kan fylla på med artiklar som visar deras projekt. Det blir snygga inlägg med före/efter bilder och förklaringar kring hur man arbetar. 

Vi lägger till funktioner som kontaktformulär för att blivande kunder snabbt ska kunna boka ett möte gällande just deras drömrenovering!